Mat / Food

Det är möjligt att förbeställa matbiljetter för måltider på Tidaholms Stadshotell.

 

Frukost serveras på Tidaholms Stadshotell 8-13 juli, kl 06.00-09.00

460 kr/person för sex dagar.

 

Lunch serveras på Tidaholms Stadshotell 8-13 juli, 11.00-15:00

510 kr/person för sex dagar. Har man inte möjlighet att äta på plats kan man hämta ut matlådor de dagar det passar bättre.

 

Middag serveras på Tidaholms Stadshotell 7-12 juli, 17.30-20.00

510 kr/person för sex dagar. 

Ni beställer matbiljetter i samband med anmälan på anmälningsblanketten


 It is possible to pre-order food tickets for meals at Tidaholms Stadshotell

Breakfast is served at Tidaholms Stadshotell 8th-13th July, 06.00-09-00.

460 kr/person for six days.

 

Lunch is served at Tidaholms Stadshotell 8th-13th July, 11 am - 3.00 pm.

510 kr/person for six days. If you don't have the possibility to have lunch at the hotel, you can pick up lunch boxes if that is more convenient for you on specific days.

 

Dinner is served at Tidaholms Stadshotell 7th-12th July, 5.30 pm - 8.00 pm.

510 kr/person for six days.

You order food tickets when you do the registration of riders, on the registration form.


Meny under U6-veckan på Tidaholms Stadshotell

Lunch 11:00 - 15:00, pris: 100 kr

Salladsbuffé, smör, bröd, dryck och kaffe ingår i priserna både för lunch och middag

Måndag 8 juli:

Kycklingfilé med gräddig citron- och dragonsås, ris

Tisdag 9 juli:

Spättafilé med kokt potatis och dansk remouladsås

Onsdag 10 juli:

Helstekt kotlettrad med stekt potatis, bbq-sås och vitlöksdressing

Torsdag 11 juli:

Ungersk gulaschgryta, serveras med ris och vitlöksdressing

Fredag 12 juli:

Pannbiff med kokt potatis, gröna ärtor, inlagd gurka och lingon, samt gräddsås

Lördag 13 juli:

Helstekt fläskkarré med rostade rotfrukter, stekt potatis och gräddsås.


Veckans pasta: Spagetti bolognese

Vegetariskt: fråga köket/personalen


Middag 17:30-20:00, pris 100 kr

Söndag 7 juli:

Pasta al forno

Måndag 8 juli:

Grillad karréskiva med krämig potatisgratäng och cognacspetsad pepparsås med coleslaw

Tisdag 9 juli:

Fläskschnitzel med klyftpotatis, rödvinssky och bearnaisesås

Onsdag 10 juli:

Kebabbuffé

Torsdag 11 juli:

Halstrad lax med kokt potatis och dillmajonnäs

Fredag 12 juli:

Tacobuffé